F3 haalt uit tegen HBS

12 september 2009 0:00

Steve de Jong

HBS F10 - Duno F3 uitslag 4 - 14 (0 - 7)

Op deze mooie, maar wel vroege, zaterdagochtend stond de laatste wedstrijd uit onze bekerpoule op het programma. Gelet op de klinkende overwinningen van de eerste twee wedstrijden waren de verwachtingen hooggespannen. Spits Joey liet gelijk zien, dat hij er vandaag zin in had: de scheidsrechter had nog maar net het beginsignaal gegeven of hij liet al 2 doelpunten aantekenen, dat ging dus wat worden. HBS deed zijn uiterste best maar slaagde er niet in om in de buurt van het doel van keeper Tristan te komen. Aryan, Hazar en Leonardo hielden de verdediging goed gesloten.
Door mooie doelpunten van David (2x), Joey (2x) en Ersin gingen we met een 0 - 7 voorsprong de rust in. Mick nam de plek van Tristan in het doel in en ook HBS deed enkele omzettingen.

Die omzettingen zorgden in de tweede helft voor een tegenstander die een stuk beter uit de startblokken kwam dan voor rust. Er stond ineens een goede keeper en een grote sterke pinch-hitter in de spits. De Duno verdedigers hadden plotseling hun handen vol. Toch bleef Duno een groot veldoverwicht houden en liet Anish flink van zich spreken: hij scoorde maar liefst nog vier keer. Joey deed dat ook nog twee keer en ook Ersin prikte er nog eentje in. Omdat de HBS-spits zich ook niet onbetuigd liet en het Duno-doel vier keer wist te vinden stond er uiteindelijk een 4 -14 einduitslag op het scorebord.
Opnieuw een prima teamprestatie; te zien is dat iedereen steeds meer gewend raakt aan zijn plekje op het veld. Er wordt ook steeds beter naar elkaar gekeken en overgespeeld. We kijken dan ook vol verwachting uit naar de start van de competitie, die volgende week met een uitwedstrijd tegen HSV Escamp van start gaat.