F3 geeft HBS geen kans

21 maart 2010 0:00

HBS F7 - Duno F3 uitslag 2 - 7 (1 - 2) 20 maart 2010
Op deze druilerige zaterdagochtend stond de wedstrijd tegen HBS F7 op het programma. Voor de wedstrijd keken onze jongens met enig ontzag naar de tegenstander. Deze jongens waren behoorlijk uit de kluiten gewassen. Met Durian in de goal, Leonardo, Tristan en David in de verdediging, Anish en Aryan op het middenveld en Mick en Joey voorin was Duno er klaar voor.
Onze jongens zetten vanaf het allereerste fluitsignaal hun tegenstander onder druk en het duurde dan ook niet lang voordat Anish heel knap de 0-1 binnenschoot. Duno liet mooi voetbal zien. Er werd goed overgespeeld en wij hebben mooie een-tweetjes gezien. Enkele minuten na zijn eerste treffer passeerde Anish opnieuw de keeper: 0-2. Heel even verslapte de aandacht en kon een supersnelle en behendige aanvaller van HBS de 1-2 binnenschieten. Met deze stand gingen we rusten.
De rust deed onze jongens goed en vlak nadat de tweede helft was begonnen, schoot Anish de 1-3 binnen de palen. Ook achterin had Duno de zaakjes goed op orde. De verdedigers hielden de tegenstander vaak al op het middenveld tegen, waarna Duno de aanval overnam. Duno speelde goed over en het mag dan ook geen verrassing zijn dat Joey de 1-4 en 1-5 aantekende. Na een schitterende pass van Leonardo schoot David de 1-6 binnen de lijnen. Een momentje van onoplettendheid en HBS kwam via een supersnelle counter terug tot 2-6. Joey bepaalde met een heuse hattrick de eindstand: 2-7.
Jongens jullie hebben heel goed gespeeld en vandaag laten zien dat jullie een echt team zijn. ‘ Man of the match' tenslotte vond ik vandaag Leonardo: dankzij zijn passes en harde werken ontstonden zeer gevaarlijke situaties. Maar daarmee wil ik zeker de andere spelers niet tekort doen: allemaal goed je best gedaan!