HMSH een maatje te groot voor DUNO F3

29 april 2012 0:00

Pieter Sijbesma

HMSH - DUNO F3 Gelukkig dat de F3 deze zaterdag wat later moest spelen dan normaal. Viel de regen de hele ochtend in bakken uit de hemel, om half twaalf is het droog en dat zal het ook blijven. Omdat bij HMSH op kunstgras gespeeld wordt, kan de wedstrijd gewoon doorgaan. De zeven van DUNO, Ryan en Quinten zijn er niet, beginnen niet zo gelukkig aan de wedstrijd. Het lijkt wel of de mannen nog niet helemaal wakker zijn en binnen 10 minuten staan we met 3-0 achter. Keeper Thijs verricht een paar hele mooie reddingen en verdedigers Sven en Alessi staan hun mannetje.. wat er voor zorgt dat HMSH niet nog verder uitloopt. Hoe verder we in de wedstrijd komen hoe beter het gaat met het team van John & John. Er volgen een aantal hele mooie kansen, maar de F3 heeft pech..het lukt maar niet om de bal in het doel te krijgen. In de tweede helft slaat DUNO terug. Mark maakt een prachtig doelpunt even later gevolgd door een fantastische goal van Lars. Met dubbele energie gaat het team door, Jonathan is een keer heel dicht bij een doelpunt en ook Sven krijgt een mooie kans. Uiteindelijk is het Koen die nog twee keer weet te scoren. Alessi verdedigt het DUNO-doel in de tweede helft waardoor Thijs kan laten zien dat hij ook een prima verdediger is. Het werd een leuke, spannende pot die jammer genoeg niet door ons gewonnen werd, maar erg leuk was om naar te kijken. Goed gewerkt allemaal!