F3 speelt uitstekende wedstrijd

3 oktober 2009 0:00

Quick F9 - Duno F3 Uitslag 1 - 11
Het was weer vroeg deze zaterdagochtend, maar toch stonden we bijna voltallig, Diyar is geblesseerd, op het veld bij Quick. We startten met Tristan op doel, Leo, Durian en Arjan als verdedigers en de voorhoede werd gevormd door David, Mick en Joey. Anish, Ersin en Hazar begonnen als wissels. Voordat we er erg in hadden, had David het eerste doelpunt al gescoord. Al snel gevolgd door de 0-2 en 0-3 van Joey. Binnen twee minuten stond het 0-3. Via een goed opgezette aanval van achteruit gaf David de bal voor aan Joey, die als een volleerde spits de 0-4 binnenschoot. Toen Hazar vlak daarna door prima doorzetten de bal veroverde, passte hij naar David die de 0-5 maakte. De doelpunten volgden elkaar zeer snel op. Joey maakte na een prima assist van Anish de 0-6. Vervolgens de 0-7 na een prima pass van Hazar. Even leek het erop dat we over Quick heen liepen. Met een 0-7 voorsprong gingen we de rust in.
Na rust ging Durian het doel verdedigen. Het leek of Quick de verdediging beter op orde had. Er werd overgespeeld en er volgden een paar schoten op het Duno-doel. Gelukkig stond Durian daar, die een prima wedstrijd keepte. Na een paar minuten herpakte Duno zich en er werd weer overgespeeld. David maakte de 0-8. En ook Ersin pikte een doelpunt mee, toen hij vanuit de kluts de 0-9 inschoot. De 0-10 en 0-11 staan op naam van Anish. Helaas hielden onze jongens de nul niet vast. Doordat er vergeten werd te verdedigen, was een actie van Quick genoeg om Durian te passeren. Gelukkig werden onze verdedigers hier door opgeschrikt, want daarna lieten ze geen gaten meer vallen.
Aanstaande woensdag spelen we om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen Wilhelmus. Laten we er dan weer zo'n mooie wedstrijd van maken. Jullie supporters hebben genoten van jullie spel.