F3 speelt vriendschappelijk tegen SVC '08

12 december 2009 0:00

SVC '08 F3 - DUNO F3 uitslag 4 - 10
Wat al lang in de pen zat was op de uitnodiging ingaan van onze Scheveningse/Wassenaarse vrienden van SVC 08. We konden op hun grasveld eens lekker "dollen" met hun F3 die, weliswaar twee klassen hoger waren ingedeeld, maar kregen al snel door dat dit gegeven niets uitmaakte. Ze hadden ook wel een paar flinke spelertjes die best snel waren maar door een kleine omzetting achter werd dit "gevaar" opgelost. We kwamen al vlug op voorsprong doordat ons samenspel beter uitgevoerd werd en dat resulteerde bij de rust al op een 7-2 voorsprong voor onze F3.
SVC 08 bracht in de 2e helft een andere keeper in het veld en dat was voor hun een verbetering maar desondanks knalden we er nog 3 doelpunten bij. Ook SVC scoorde nog een vierde goal en zo werd de uitslag 10-4 voor Duno F3.
In een ontspannen sfeertje werd nog het "toetje" met penalties geschoten en dat ging best gelijk op. Al met al een plezierige ontmoeting op het mooie en ruime complex van SVC 08.
Alle kids van ons hebben hun best gedaan met eigenlijk Ersin als de man van de match wegens zijn bijzondere dribbels en afmaken, prima!
Maandag nog een training, als het doorgaat vanwege de vorst, anders tot de oliebollendag op 30 december.