F3, doet goed zijn best

23 januari 2010 0:00

Te Werve F1 - Duno F3 uitslag 3 - 2 (1 - 1)
Na een tijd zonder voetbal waren we natuurlijk erg benieuwd hoe de F3 het ging doen in de hogere klasse waarin we na het najaarskampioenschap waren geplaatst. Te Werve F1 heette de tegenstander van vandaag en door verwarring over de speellocatie en enkele ziekmeldingen hadden we vier afwezigen. Zonder wissels traden we de tegenstander tegemoet en de wedstrijd ging gelijk op. Toch nam Te Werve de leiding, waarna Joey antwoordde met een onhoudbaar schot in de korte hoek. De rust werd zo bereikt met een 1 - 1 gelijke stand. Na rust kwam Duno fel uit de startblokken. Na een aanval over links haalde David uit en zijn schot passeerde via het been van een verdediger de kansloze keeper. Onze voorsprong was op dat moment zeker verdiend. Toen liet de tegenstander op een helaas weinig sportieve wijze het tij alsnog keren. Met behulp van maar liefst drie spelers van de E1, die zich aan het voorbereiden waren op hun volgende duel tegen ODB trok Te Werve vervolgens toch nog op het laatste moment de wedstrijd met 3 - 2 naar zich toe. Teleurstelling en frustratie natuurlijk bij de Duno-spelers, maar dat is zeker niet aan jullie inzet en strijdlust te wijten. Een iets andere start van de voorjaarscompetitie dan wij ons voorgesteld hadden, maar volgende week kunnen we ons tegen VCS revancheren. Bovendien ontvangen we in deze competitie deze tegenstander nog thuis. "Het is nog niet voorbij, Parijs is nog ver," zou Joop Zoetemelk zeggen. ‘ Man of the match' tenslotte vond ik vandaag Aryan: als belangrijke schakel op het middenveld heeft hij vandaag vele meters afgelegd en wordt hij iedere wedstrijd beter. Maar daarmee wil ik zeker de andere spelers niet tekort doen: allemaal goed je best gedaan! Sjaak Hof