DUNO F3 op dreef tegen HSV Escamp

19 september 2009 0:00

Daan de Ligt

Verslag HSV Escamp E4 - Duno F3 uitslag 2-7 (1-4)
Na drie wedstrijden in de bekerronde, stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op de agenda. Zonder Mick (ziek) en Hazar en Ersin (geen afmelding) traden we met acht spelers aan tegen de F4 van HSV Escamp. Wij startten met Tristan in de goal. Durian, Arjan en Leonardo achterin en met Diyar, Anish, David en Joey op het middenveld. Al snel werd duidelijk dat onze jongens wilden winnen en er werd goed overgespeeld. Met de nodige aanwijzingen van de kant, hielden de jongens het veld breed.
Na prima overspelen door Diyar, Joey en David, schoot Anish de 0 -1 binnen. De tegenstander liet zich daardoor niet van de wijs brengen en bood goed tegenstand. Dankzij Leonardo, Arjan en Durian hoefde Tristan niet echt aan de bak. De 0 -2 kwam op naam van David die een goed ingeschoten corner van Joey binnen schoot. HSV Escamp kwam vlak voor rust na een mooi ingeschoten bal terug tot 1-2. Duno raakte hierdoor niet van slag en via een uitstekend genomen corner van Joey, maakte Diyar de 1-3. Op slag van rust gevolgd door Anish, die zijn tweede maakte en de stand op 1-4 bracht.
Na rust gingen onze jongens er weer vol tegenaan. Via een goede counter kwamen Joey en David vrij voor de goal van de tegenstander. Joey schoot op doel en David legde zijn scheenbeen er nog net tegenaan. De 1-5 was een feit. Via een schitterende actie van Diyar waarbij hij meerdere tegenstanders het nakijken gaf, passte hij naar Joey die de 1-6 binnenschoot.
Escamp krabbelde nog een keer terug en maakte 2-6, maar het was een gespeelde wedstrijd. Vlak voordat de scheidsrechter - die voor het eerst van zijn leven een voetbalwedstrijd floot - het einde van de wedstrijd aankondigde, zorgde Anish voor de afsluitende treffer. 2-7 een prima uitslag. Als jullie zo goed over blijven spelen, wordt het een mooie competitie.