F3 wint van Quicksteps

9 april 2011 0:00

DUNO F3 - QuickSteps F3 2 - 1 De laatste ontmoetingen met Quicksteps waren nederlagen, maar toen speelden we wel uit. Vandaag dus thuis tegen Quicksteps en deze wedstrijd moesten we winnen om bij de eerste drie van de poule te eindigen.
Na aanvang van de wedstrijd werd Quicksteps direct vastgezet op eigen helft en had DUNO een groot veldoverwicht en dit resulteerde in een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar de meeste ballen werden weggeschoten door Quicksteps, waardoor de bal iedere keer weer naar het doel moest, worden gebracht door onze verdediging. Uiteindelijk maakte Amir na een goede actie een mooi doelpunt door de bal diagonaal hard en hoog in het doel te schieten. Aan de andere kant was de verdediging dicht hoefde onze keeper niet echt in actie te komen. De druk bleef maar scoren deden we niet meer in de 1ste helft.
In de tweede helft kwam Quicksteps steeds een beetje meer dichter bij ons doel en Erik moest een aantal maal een doelpunt voorkomen. Het was duidelijk dat de vermoeidheid een rol speelde want in de 1ste helft hadden onze jongens al heel hard gewerkt. Uit een vrije trap scoorde Tristan een prima doelpunt, waardoor we 2-0 voorkwamen. Uit een hoekschop in de laatste minuut scoorde Quicksteps nog tegen maar dat was niet genoeg zodat we in ieder geval op de derde plaats in de poule zullen eindigen.
We hebben wederom prima samengespeeld en goed over de breedte van het veld gespeeld. De penalty's werden vrijwel allemaal benut door DUNO en Quicksteps. De belangrijkste penalty was die van Gio die de bal perfect achter de keeper van Quicksteps legde.
Hier wat opmerkelijke feiten per speler:
Amir: Prachtige goal en hard gewerkt
Jason: Goed de breedte van het veld benut en goed vrijgelopen, zodat je vaak aanspeelbaar was
Justin: Jammer dat je er niet was
Craig: Uitstekend gespeeld en vooral duren te schieten op doel
Luke: Hard gewerkt en uitstekend verdedigd, je kon niet heel veel mee naar voren
MEN OF THE MATCH: TRISTAN en CRAIG!!!!
Volgende week onze laatste competitiewedstrijd uit tegen Houtwijk om 10:15 uur en dan zullen we weer vlammen!!!!