F3 speelt gelijk tegen kampioen

16 april 2011 0:00

HOUTWIJK F3 - DUNO F3 3-3
De enige nederlaag die Houtwijk dit seizoen had opgelopen was de wedstrijd tegen en bij DUNO. Houtwijk was vorige week al kampioen geworden maar DUNO kon nog 2de worden in de poule als REMO punten zou verspelen. Een goede reden dus om er nog eenmaal vol tegenaan te gaan om te winnen.
Na aanvang van de wedstrijd werd DUNO redelijk vastgezet op eigen helft maar onze verdediging stond als een huis met Luke en Tristan in het centrum, Freddy en Craig op de backplaatsen en Erik in het doel. Houtwijk bleef drukken op onze goal maar steeds werd er goed verdedigd of gekeept. DUNO kwam er een aantal maal gevaarlijk uit en dit leidde tot een 0-1 voorsprong na goed doorgaan op een half verwerkte bal van de keeper van Houtwijk, zodat Mick de bal binnen kon tikken. Een vrijwel exact dezelfde situatie deed zich enkele minuten voor en dit keer was het Craig, die zijn 1ste goal maakte en het voor DUNO de 0-2 voorsprong betekende. Dit was ook de ruststand.
In de tweede helft kwam Houtwijk steeds gevaarlijk bij ons en Erik moest een aantal maal een doelpunt voorkomen. Uiteindelijk scoorde Houtwijk 2x keer door goed uitgespeelde aanvallen. Wederom een goede uitval van DUNO zorgde voor de 2-3 door Mick, die wederom een half verwerkte bal van Houtwijk keeper in het doel schoot. Het was duidelijk, dat de vermoeidheid een rol speelde, want in de 1ste helft hadden onze jongens al heel hard gewerkt. Houtwijk kwam nog terug tot 3-3 door een ongelukkige eigen goal van DUNO. Houtwijk wilde nog proberen te winnen maar de tijd was om. Al met al een prima gespeelde wedstrijd met een mooie uitslag van 3-3. DUNO had eigenlijk maar 5 kansen op een doelpunt en scoorde er 3, dat was een stuk beter dan Houtwijk, dat wel 15 kansen had en uiteindelijk met hulp 3 maal scoorde.
We hebben wederom prima samengespeeld en goed over de breedte van het veld gespeeld. De penalty's werden vrijwel allemaal benut door DUNO, terwijl Houtwijk vaak hoog over het doel schoot.
Erik: Prima gekeept
Tristan: Prima gespeeld, hard gewerkt en goed de aanvallen van Houtwijk afgestopt
De keuze voor de man of the match zijn er deze keer: de man die overal liep en voor iedere bal ging
MEN OF THE MATCH: LUKE!!!!
Dit was onze laatste competitiewedstrijd, volgende week alleen training en pas 11 mei of 18 mei het toernooi bij Loosduinen.