Verlies voor DUNO F4

5 mei 2013 0:00

DUNO F4 - Laakkwartier F5 1 - 5 Vandaag waren we er weer helemaal klaar voor om tegen Laakkwartier te gaan spelen. De vorige keer na eerst met 3-0 achter te hebben gestaan kwamen we genadeloos terug. Toen wonnen we met 3-4. Iedereen was weer op tijd ! De scheidsrechter van vandaag was Franklin. Na een goede warming-up met vooral de mooie zijpasjes van Sem, begon de wedstrijd. Al gauw stonden we met 1-0 achter. Wat was er aan de hand ? Niemand wist het.... Toen werd het 2-0. Waar was DUNO? De tegenstander, met name een boze vader van Laakkwartier, wist het wel. Niets was er goed en hij was het niet eens met de leiding. Na de eerste helft gespeeld te hebben, begonnen we met goede moed de tweede helft. Er werd al gauw door Laakkwartier gescoord 3-0. Ondanks dat ze voor stonden vond de vader van de tegenpartij het nog steeds nodig in het veld te lopen en met de scheidsrechter een discussie aan te gaan. Het leek wel een 9e speler af en toe voor Laakkwartier!! Toen werd het 4-0 en 5-0. Uiteindelijk werden we wakker en scoorde Kenan voor 1-5. Helaas te laat om nog volledig terug te komen. Het eindsignaal klonk. Jammer van dit verlies. Op naar de volgende wedstrijd tegen SEV. Een mooi tijdstip namelijk 11:00 uur. Iedereen bedankt voor het aanmoedigen en Franklin nog bedankt voor het fluiten. Veronique