DUNO F4 blijft winnen

30 oktober 2011 0:00

HMSH F2 - DUNO F4 0 - 6

Zaterdag 29 oktober ging de competitie beginnen voor DUNO F4. Nadat we eerste waren geworden in de bekerpoule gingen we een klasse hoger voetballen (8ste klasse).We hoefden pas om 10.00 uur te voetballen en we waren er helemaal klaar voor. Ik had aanwijzigingen gegeven en iedereen wist wat hij moest doen. HMSH kwamen allemaal een beetje aanwaaien voor de westrijd dus we begonnen 5 min later. Die instelling was ook wel een beetje terug te zien in de wedstrijd. DUNO was er gelijk klaar voor en door 2 snelle acties van Robin stonden we al met 0-2 voor door mooie afstandschoten. We bleven aanvallen en na een mooie kluts kwam de bal bij Noah die deed er 2 keer over maar scoorde fraai. Bij de 0-3 leek het wel of we tevreden waren en tot rust werd het niet echt spannend meer. In de rust jongens de jongens weer even toegesproken. Ze gingen er weer lekker tegen aan en HMSH had niet veel weerstand te bieden. Wesley, Noah en Simon hielden ook goed de deur dicht achterin. Na 2 mooie aanvallen via Robin, Joey en Tim kon Jaymie 2 mooie goals maken. Na de 5-0 voorsprong willen ze natuurlijk allemaal scoren en dan is het moeilijk om ze in positie te houden. Wesley ging mee naar voren en samen met Joel zetten ze een mooie aanval op waaruit Wesley via de paal mooi scoorde. HMSH kon er een paar keer mooi eruit komen omdat we met z'n allen teveel naar voren gingen. Daardoor moest Joost aan de bak en door 2x goed uit te komen bleef de goal schoon. De keeperstrainingen beginnen z'n vruchten af te werpen. Een mooie overwinning van onze TOPPERS. Rob, Alex en ik zijn trots op jullie. Joey Feitz