Monsterscore voor DUNO F4

17 januari 2016 0:00

Eindelijk; we mochten weer! Net nu de winter zich een beetje laat gelden is de winterstop voorbij, dus op naar Kwintsheul voor de wedstrijd tegen Quintus F3. Tien gretige jongens aan de aftrap en vanaf het eerste fluitsignaal gingen ze er vol tegenaan.

Daar waar de bal was, liepen de mannen van DUNO en al snel kon de tegenstander geen kant meer op. Een doelpunt was een kwestie van tijd en de snelle 1-0 was dan ook een opmaat voor een waar doelpuntenfestijn. Was het in het begin nog een beetje op een kluitje, steeds meer gingen de mannen overspelen en probeerde iedereen zijn steentje bij te dragen. Bij de rust was het 5-0 door doelpunten van Luuk 2x, Rayan 2x en Rodi.
In de tweede helft gingen de jongens vrolijk verder met waar ze de eerste helft mee waren geeindigd; doelpunten maken. Goed overspelen, van afstand schieten en soms een beetje hulp van de tegenpartij zorgde voor een eindstand van 12-0! Ylan 5x, Luuk en Rodi maakte in de tweede helft de doelpunten. Hartverwarmend was het dat de jongens plezier bleven uitstralen, sportief bleven en ook dat de tegenstander elke keer weer met goede moed ten aanval trok om het tij te keren. Een beetje warmte konden de toeschouwers wel gebruiken....