Toppers F4 winnen weer en staan eerste

7 maart 2012 0:00

BMT F2 - DUNO F4 1-5

Zo daar gingen onze helden weer na een weekje vakantie naar bmt. Robin en Noah waren nog op vakantie en helaas melde pharrell zich ziek. We waren dus maar met 7 en wisten dat we hard aan de slag moesten.

De 1e helft begonnen we goed aan de wedstrijd met een snelle goal van wesley door een mooie assist van jaymie. Na een schitterende actie van joel die 2 man voorbij speelde en langs de keeper naar het lege goal schoot kon jaymie het laatste tikkie geven 2-0 voor ons. Daarna gingen we het ons zelf moeilijk maken tot de rust en bleef bmt drukken naar ons goal wat helaas resulteerde in de 2-1. Joost hield gelukkig tot rust zijn goal schoon en met hakken en wurgen bleef het bij rust hierbij. Na een peptalk van opa rob en mij gingen we de 2e helft in.

De 2e helft was duidelijk dat de peptalk en de uitleg hoe het wel moest hielp. Er word goed overgespeeld door alle 7 en sterk verdedigd door simon,wesley en joel was vandaag overal te vinden om te helpen. Na een paar mooie aanvallen van de zijkant waar joel een mooie assist gaf op jaymie konden we de 3-1 maken die jaymie er mooie inschoot. Wesley kreeg een paar flinke botsingen te verduren en was even van slag. Hij herpakte zich mooi en je zag aan z'n gezicht dat hij een goal wou maken en krijg de bal op het midden en was niet meer te houden en maakte een mooie solo waar hij 3 man voorbij ging naar het goal waar hij hard inschoot 4-1. Nu kregen de jongens de rust die ze verdiende na 15 minuten bikkelen en goed voetbal. Als laatste kreeg tim een mooie voorzet van joey waarna tim de keeper uitspeelde met links en met zijn slechte been inschoot 5-1.

De 2e helft hebben jullie keihard gewerkt jongens wat resulteerde in een mooie overwinning. S'middags kregen we het mooie bericht dat de koploper had verloren en dat wij nu op doelsaldo wilhelmus voorbij zijn gegaan. Zaterdag wacht de topper tegen wilhelmus. We zijn weer trots op jullie en ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd.