Topwedstrijd DUNO F4 tegen koploper Haagse Hout F3

13 april 2013 0:00

DUNO F4 - Haagse Hout F3 1 - 2 Weer een vroege wedstrijd tegen de koploper Haagse Hout. Om nog kans te maken op een eventueel kampioenschap moesten we deze wedstrijd winnen. De jongens waren er klaar voor. De spanning was op de gezichten te zien ..................en ook die van de ouders !! Het weer zat mee en nu nog de wedstrijd ! De opstelling zoals wij vandaag begonnen was: Terug van weggeweest in de goal, ja ja Youness Verdediging uiteraard Guus alias Gustavo en de muur genaamd Bruno Middenveld natuurlijk Sem en Amin Voorin zoals gewoonlijk Kenan, Dylan en Isaiah Onderleiding van de broers Kenrick en Franklin Scorebord werd bijgehouden door de meneer met de pet en baard. De vader van Kenan floot voor het begin van de wedstrijd. Het team van Haagse Hout nam gelijk het heft in handen en ging driftig in de aanval. Wij verdedigde goed totdat het meisje met het haardoekje van Haagse Hout een hoekschop nam en de 1-0 op haar naam zette. Dit was een domper maar we gingen goed verder. De verdediging werd goed in de gaten gehouden door Guus die bijna alles achter dicht hield. Toen kwam er een hoekschop die door Sem mooi genomen werd en door Bruno tegen de paal gekopt werd. Oeeeeeeeeeehh dat scheelde maar net. Jammer Bruno!! Er werd gefloten voor het einde van de eerste helft. Na tien minuten begonnen we weer. Isaiah nu in de goal. Zouden we het gelijkspel kunnen halen? Wie weet. Misschien wel een voorsprong? Er werd goed gevoetbald tegen de jongens en meisjes van het Haagse Hout die toch net even sterker waren, maar niet te vergeten ook 2e jaars zijn. Tot het moment dat er opzettelijk hens gemaakt werd. Strafschop voor Haagse Hout die rechts bovenin werd ingeschoten. 2-0 jammer! Maar de jongens bleven strijden voor hopelijk een doelpunt. Totdat er een kans voor ons kwam die er maar niet in wilde totdat .............. Amin scoorde !!! Jeetje Amin was een mooi doelpunt !! Goed volgehouden. Er waren nog 4 minuten te spelen dus het was nog steeds mogelijk om er misschien gelijkspel uit te halen. Maar het mocht niet baten. Helaas het eindsignaal klonk. Eindstand 1-2. Spannende wedstrijd en goed gespeeld hoor jongens !! Spelers van de wedstrijd zijn Guus en Amin !! Wie wordt het volgende week ?
Vader van Kenan bedankt voor het fluiten. We gaan gewoon voor de tweede plaats knokken. Volgende week een uitwedstrijd tegen GraafWillem II Vac. Veronique