Mooie overwinning voor DUNO F4 tegen HVV F13

15 december 2012 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO F4 - HVV F13 7 - 1 Na 2 weken niet gespeeld te hebben moesten we weer eens thuis spelen. Gelukkig een mooie tijd en de zon gingen zelfs schijnen deze ochtend.Iedereen was weer van de partij. Het hele team was weer gebrand om te spelen. En dat konden de ouders langs de lijn goed zien. Sem mocht weer Captain zijn en vloog het veld op.Youness zoals gewoonlijk in de goal. De wedstrijd begon meteen goed. Al na 1 minuut scoorde onze jarige job Dylan het eerste doelpunt. Hij was acht geworden en had zeker zijn zinnen gezet op 8 doelpunten.Het was een spannende wedstrijd waarbij de tegenpartij regelmatig op het veld lag.( Maar dit kwam niet door onze jongens). Onze kleine"Speedy Conzales" met de naam Bruno scoorde in de 6e minuut het 2edoelpunt. Al gauw kwam ook Kenan (met ADO pet) tot een 3edoelpunt. Onze keeper Youness maakte met een mooie kopbal 3-1. maar dat mocht de pret niet drukken.Toen floot de vader van Kenan voor de eerste helft. Nadat iedereen weer de batterij had opgeladen gingen we weer voortvarend van start. Iedereen wilde wel scoren en uiteindelijk pakte Isaiah de 4-1 en ook de 5-1 met een mooie kopbal.Er werd zelfs ook onderling gevochten om de bal.Uiteindelijk kwam de 6-1 met als doelpuntenmaker Dylan. En als laatste doelpuntenmaker Aman die via de tegenstander het doel in ging. Eind uitslag 7-1. Ondanks dat we de 8 niet hebben gehaald hebben we toch weer een pracht prestatie geleverd. Nu maar hopen dat het Haagse Hout niet zoveel gescoord heeft zodat wij de koppositie kunnen handhaven.
Nadat Dylan trakteerde in kleedkamers op chips en er ook gezongen werd voor hem, gingen we allemaal voldaan naar huis.Aanstaande maandag nog een laatste training voor de kerstvakantie en dan is er nog het:Jeugd oliebollentoernooi zaterdag 29 december‏ van 9:00 uur tot 11:00 uur.Maandag 7 januari 2013 is iedereen weer van harte welkom. Trainers Luuk, Kenrick en Franklin alvast bedankt namens de ouders voor jullie inzet in 2012!! Veronique