Superrrrrrrrrrroverwinning DUNO F4 tegen Leidschenveen F4

7 april 2013 0:00

DUNO F4 - Leidschenveen F4 6 - 4 Vandaag stond er weer een spannende wedstrijd klaar tegen Leidschenveen. De uitwedstrijd gewonnen met 2-1, een paar weken terug. Iedereen was gelukkig op "tijd". De vader van Sem zou de wedstrijd gaan fluiten. Opstelling F4 als volgt: verdediging: Guus, Bruno, en Younness middenveld: Amin en Sem aanval: Isaiah: Kenan en Dylan. Helaas door verhuizing moeten wij Aman missen voor de rest van het seizoen. Dit keer konden wij geen beroep doen op de keeper van de F5 dus moesten wij het oplossen met het eigen team. Eerste helft ging Bruno keepen en de tweede helft zou Isaiah het overnemen. In overleg met de tegenstander gingen we 8 tegen 8 spelen. Geen wisselspeler dus. De wedstrijd begon slecht want binnen no-time stonden we 1-0 achter. Dat was een domper, maar onze jongens lieten het er niet bij zitten. Isaiah wist gelukkig al snel 1-1 te maken. Toen kwam Leidschenveen weer op voorsprong 2-1. Al gauw daarna scoorde onze sterspeler Kenan voor 2-2. Younnes maakte er 3-2 van en met een "iets" gerust gevoel gingen wij de rust in. De keepershandschoenen werden overgedragen aan Isaiah. 2e helft begon.........spannend bleef het. Ondanks dat de tegenpartij zeer klein was, wist Leidschenveen zich steeds weer terug te vechten naar gelijkspel. Ook dit keer werd het 3-3. Kenan maakte 4-3 en Leidschenveen weer 4-4. Maar toen waren onze jongens (en met name Kenan) het zat !!!! Kenan maakte 5-4 en 6-4.....Joepeeeeeh ! Super gespeeld Kenan !! De vader van Sem floot voor het einde van de wedstriijd. Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Speler van de wedstrijd is Kenan ! Wie wordt het volegende week? Mooie en belangrijke overwinning van de F4. Nog steeds is het misschien mogelijk om toch nog kampioen te worden. Als we zo blijven winnen dan maken wij het de koploper Haagse Hout ook wel heel erg moeilijk. Wij zitten ze op de voeten.............. Jongens van de F4, jullie hebben weer heel erg jullie best gedaan. Volhouden zo en volgende week weer een topwedstrijd !! Dan moeten we tegen Haagse Hout thuis om half negen. Haagse Hout we komen eraan............!! En namens Ken............DUNO go go goooooooooooo. Veronique