DUNO F4 moet tegen Semper Altius 2-3 verlies er weer even inkomen

4 november 2015 0:00

DUNO F4 - Semper Altius 2-3
Vol goede zin begon DUNO F4 aan de eerste competitiewedstrijd tegen Semper Altius. De laatste 2 wedstrijden in de bekerrondes waren met ruime cijfers gewonnen dus ook nu gingen we uit van een goede overwinning. Helaas bleek de tegenstander hetzelfde van plan te zijn. Aan het eind van de 1e helft stonden we dan ook met 0-1 achter. De toeschouwers aan de kant zagen een zeer spannende en gelijkwaardige wedstrijd waarin van beide kanten als echte mannen werd gestreden.

In de 2e helft lieten we zien waar onze kracht ligt. Door een ijzersterke verdediging en onze Messi-achtige aanvallers stonden we halverwege met 2-1 voor. "Mooie goals van Luuk en Rodi "
In het 2e deel van de tweede helft ging er bij onze mannen de scherpte van af en was er sprake van minder samenhang en samenspel tussen de verdediging en de aanval. Dat resulteerde in een verdiende gelijkmaker van de tegenstander. Helaas maakten zij in de laatste minuut nog 1 doelpunt waardoor zij alsnog wonnen. Een gelijkspel was zeker mogelijk en verdiend geweest.

Volgende week dan maar weer vlammen en een goed resultaat halen.