DUNO F4 beleeft mooie wedstrijd in Delft

7 november 2015 0:00

Het was vroeg opstaan vandaag: 07.45 uur verzamelen voor de uitwedstrijd tegen Wippolder uit Delft. Voor de beker hadden we thuis al tegen ze gespeeld en na de 6-3 overwinning waren we dan ook vol goede moed.

Marion en Leendert hadden een goed strijdplan bedacht en al snel bleek het plan te werken. De jongens speelden mooi samen, bleven goed op hun positie staan en al snel kwamen de kansen. Na de eerste kansen gemist te hebben, onder meer een hard schot op de paal van Ylan, was het toch vrij snel 0-1 door een doelpunt van Rayan. Door hard te werken, goed over te spelen en te blijven kijken naar elkaar liepen we voor rust uit naar 0-3 door twee doelpunten van Luuk.
Na de rust was de wedstrijd wat meer in evenwicht. Wippolder speelde een stuk beter. Het werd spannend toen het 1-3 werd, maar nadat Rodey de 1-4 had gemaakt werd er goed met elkaar verdedigd en was het aan de keeper van de tegenpartij te danken dat we niet nog verder uitliepen.

Een mooie wedstrijd jongens! Wat goed om te zien dat jullie zoveel lol hebben en al een echt team zijn! Op naar de volgende wedstrijd.