DUNO F4 wint van de koploper

28 november 2015 0:00

Semper Altius F2 - DUNO F4 1 - 3 Papa/Mama, ik kan niet meer slapen. Ik heb last van kriebels in mijn buik.... Zo begon de dag vandaag. De wedstrijd tegen Semper Altius stond vandaag op het programma; de nr 1 (Semper) tegen de nr 2.

Thuis hadden we in de laatste minuut verloren en dat wilde we heel graag rechtzetten. Dus vol goede moed en met de kriebels in onze buik op naar Rijswijk. Leen en Marion hadden weer een goede tactiek bedacht; de snelle Luuk, Rodey en Rayan voorin. Gianni, Victor en Viggo als handige middenvelders en Ylan, Dilano en Marijn de stevige verdedigers (en de laatste 2) de stabiele keepers. Wat was het een spannende en gelijkopgaande wedstrijd!

Semper had een goede start en kwam snel op een 1-0 voorsprong. Een beetje geholpen door de wind vloog een corner in 1 keer binnen. Duno liet de moed niet zakken en liet zien dat al het trainen zijn vruchten afwerpt. De jongens speelde goed samen en wisten steeds meer kansen te creëren. De eerste helft werd lat en paal geraakt, maar bleven doelpunten uit. Door goed met elkaar verdedigen lukte het Semper ook niet om uit te lopen.

De tweede helft lieten de jongens zien wat ze echt kunnen; mooie aanvallen, goed overspelen en binnen twee minuten was de achterstand omgebogen in een 2-1 voorsprong. De keeper en de verdediging hadden het daarna even moeilijk, maar na de 3-1 was de wedstrijd gespeeld en de koppositie veroverd. Daarna dubbel feest in de kleedkamer dankzij de traktatie van Gianni!