DUNO F4 wint van HVV

19 december 2015 0:00

Wat een heerlijke voetbalochtend. Lekker temperatuurtje, beetje miezerregen,...perfect voor een goed potje voetbal. En dat was het.

De eerste helft speelde DUNOiet heel overtuigend. Ondanks dat we veel op de helft van de tegenstander aanwezig waren, werd er maar niet gescoord. Wel twee keer bijna, een mooie bal op de lat en ook nog eens tegen de paal!! HVV verdedigde goed, en werkte hard om de bal steeds bij hun doel weg te houden. Uiteindelijk toch een mooi doelpunt van Rodi. Met 1-0 de rust in.

Ook in de tweede helft had DUNO moeite de wedstrijd onder controle te krijgen, weinig overspelen, vaak door het midden, HVV was overal en pikte de bal vaak in. Gelukkig hebben we goede verdedigers en een keeper die de bal weer snel naar de andere helft terugbrachten. Halverwege de tweede helft scoorde Luuk dan eindelijk de 2-0. HVV was teneergeslagen en gaf de wedstrijd eigenlijk hierna weg. 4-0 eindstand.
Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar.