F4 speelt eerste wedstrijd van het seizoen: spannend!

22 augustus 2011 0:00

De eerste wedstrijd van het seizoen. Om 8.15 wordt er verzameld op het veld van DUNO. Het team van F4 bestaat uit de volgende jongens: Tim, Joey, Pharrell, Jaymie, Noah, Simon, Robin, Joël en de keeper, Joost.
De tegenstander, Quick, is ook ruim op tijd aanwezig. Nog een aantal aanwijzingen van trainer Joey en Leider opa Rob en onze jongens zijn er helemaal klaar voor.
Na het fluitsignaal van onze scheidsrechter Robin, nemen onze gasten de aftrap, waarna ze bijne direct de bal kwijt zijn aan Robin.
Deze speelt direct naar voren met Jaymie aan zijn linkerkant en na een mooie assist kan Jaymie dan ook gelijk het eerste doelpunt maken. Snel daarop volgt een tweede goal van onze kant. Dit keer van Robin.
De jongens van Quick bieden de nodige weerstand, maar ondanks de felle verdediging wordt het al in de eerste helft 4-0 ( doelpuntenmakers: Jaymie en Robin) In de tweede helft wordt onze keeper Joost gewisseld door Noah, zodat ook Joost nog een balletje kan trappen
Direct na het fluitsignaal gaan zowel Simon als Noah vol in de aanval, Pharrell krijgt een mooie pass voor het goal en maakt daar mooi gebruik van om de 5-0 te maken. Na de volgende aftrap, lukt het Quick om de verdediging van DUNO te passeren en maken een mooi doelpunt. 5-1
Hierna nemen onze jongens het spel weer in eigen hand en score er op los. Tim speelt de bal mooi over naar Joey, die op zijn beurt weer doorspeelt naar Robin zodat hij de 6-1 kan maken. de 7-1 en 8-1 worden daarna door Jaymie gemaakt, wederom door mooi spel van zijn teamgenoten. Joey krijgt een bal mooi voor zijn voeten maar helaas staat er een doelpaal in de weg. in een tweede poging komt de bal ook niet in het goal door een goeie actie van de keeper van Quick. Drie keer is scheepsrecht en zo lukt het Joey om een fraai doelpunt te maken. 9-1 Met nog 5 minuten spelen komt de 10-1 weer op naam te staan van Robin en als dan nog Joël uitbreekt en een goed schot op het goal doet, kan Jaymie hem met zijn hak nog even bijsturen zodat het doelpunt verzekerd is! Eindscore is dan ook 11-1! Mooie start van het seizoen jongens!