F4 blijft koploper

15 maart 2012 0:00

DUNO F4 - Wilhelmus 1-1 Zo daar gingen onze helden weer lekker vroeg op de zaterdagmorgen. Half 9 al voetballen maar iedereen was gelukkig wakker en klaar voor de TOPPER tegen Wilhelmus. Alleen noah was er niet vanwege ziekte. Wilhelmus had vorige week verloren waardoor wij de koppositie op de ranglijst hadden overgenomen op doelsaldo. De 1e helft was wilhelmus de betere ploeg die fysiek meer had te brengen maar dat kwam ook wel door hun lengte en dat ze 2e jaars f zijn allemaal. Maar niettemin kwamen wij toch lekker aan voetballen toe en mochten wij de 1-0 aan tekenen door Jaymie na een mooie assist van Robin. Daarna werd het spannend voor onze goal met maar liefst 6 corners achter elkaar voor wilhelmus. Helaas moet Joost er 1 door laten waardoor het 1-1 werd. Na hard werken gingen we met 1-1 de rust in. De 2e helft gingen onze jongens er hard tegen aan en je zag duidelijk dat de conditie bij de tegenstander minder was. We bleven aanvallen met Robin,Pharrell,Joel,Joey,Jaymie en Tim met mooi overspel en snelle aanvallen maar dat mocht helaas niet baten we kregen hem er niet in. Wilhelmus deed een paar pogingen via een paar uitbraken maar die werden snel gestopt door Wesley en Simon. In de laatste secondes kreeg Jaymie nog een mooie kans via een corner van Robin maar de keeper hield die er schitterend uit de kruising dus bleef het bij 1-1. Jongens keihard gewerkt en een mooi resultaat. We blijven hierdoor mooi koploper en hebben alles in eigen hand om kampioen te worden. Ben natuurlijk weer TROTS op jullie. joey