Monsterzege DUNO F4 tegen GDA: 14-0!

28 augustus 2011 0:00

GDA - DUNO F40-14, 27 augustus 2011

Wat een wedstrijd! Zaterdagochtend 8.30 zijn we aanwezig bij onze tegenstander van die dag: GDA. Tot op heden zit het weer nog mee, want het zonnetje schijnt nog. Na de gezamelijke yell, gaan de jongens vol goede moed en met de vorige overwinning nog in gedachten de strijd aan. De eerste aanval is gelijk van DUNO, met de bal aan de voet sprint Jaymie naar voren en lost een schot.....paal!! Gelukkig kan Robin de bal gelijk weer van zijn tegenstander afpakken en met een prachtige voorzet vanaf de rechterkant, krijgt Jaymie alsnog een kans die hij niet onbenut laat: 1-0! In deze combinatie volgt dan al snel achter elkaar de 2-0, 3-0 en 4-0!
De tegenstanderdoet zijn best, maar bijna de hele eerst helft spelen zij met 1 man minder. Gelukkig voor hun, komen er net voor het einde van de eerste helft 2 jongens van een ander F-team bij zodat zij ook nog eens kunnen wisselen.
Het mag vandaag alleen niet meer baten voor het team van GDA. Onze jongens hebben de smaak weer te pakken en al snel volgt de 5-0 die Pfarrell dankzij een mooie voorzet van Tim er heel mooi inschiet. Robin breekt daarna heel gemakkelijk uit en scoort de 6-0.
Onze keeper Joost kan alleen maar vanuit zijn doel toekijken en juichen terwijl Joël met de hulp van Robin de 7-0 erin knalt!! Ook de 8-0 is een doelpunt om door een ringetje te halen: deze wordt gemaakt door Joey die vlak voor het doel wordt getackeld. Hierop volgt een vrije trap die heel fraai door Joey over het muurtje van de tegenstander in het net beland. Nog voor het eind van de eerste helft volgen dan ook nog de 9-0 door Robin, de 10-0 door Jaymie en de 11-0 wederom door Robin. In de 2de helft hebben onze jongens het iets moeilijker. Zijn ze moe van de eerste helft, vecht de tegenstander harder terug, of zal het een combinatie van beide zijn? Laten we maar uitgaan van het laatste. Onze verdedigende mannen, Simon en Joël maken het de tegenstander ook nog eens erg moeilijk om door te breken. Toch lukt het de tegenstander om ons doel te bereiken maar gelukkig wordt het schot geblokt door Tim. Hierna is er geen houden meer aan voor GDA. Joël scoort gemakkelijk de 12-0, vanuit een corner van Joey scoort Jaymie de 13-0 en in deze zelfde combinatie scoort Jaymie dankzij een mooie voorzet van Joey het laatste doelpunt van de dag: 14-0! Net op tijd eindigt de wedstrijd, want terwijl de jongens nog vriendschappelijke penalty's nemen, breken de wolken open en komt het met bakken uit de hemel! Gelukkig kan het weer geen roet meer in het eten gooien! Jongens, wederom van harte gefeliciteerd met jullie monster-overwinning! Trainers, jullie namens alle ouders ook bedankt! Zonder jullie zou ons team nu niet zijn wat het is! en dat mag iedereen weten ook! Deborah en co.