Bij DUNO F4 kan de vlag in top na zege op KMD. KAMPIOEN!

13 mei 2012 0:00

Zou DUNO dit seizoen dan kampioensloos afsluiten? Gelukkig niet! DUNO F4 kon de vlag in top hijsen. Lees het verslag. Met de welgemeende felicitaties!

DUNO F4– KMD F43-1

Zo daar gingen we de laatste wedstrijd van het seizoen. De laatste was ook nog een zware tegen de nummer 3, KMD.We wisten dat Wilhelmus had gewonnen woensdag dus we moesten ook winnen om samen kampioen te worden.

Deeerste helft ging gelijk op met kansen over en weer door een mooie aktie van Robin met een knallend schot stonden we 1-0 voor. Vlak voor de rust kwamKMD door een foutje in de verdediging bij ons op 1-1 met een hard schot die onhoudbaar was voor Joost. Gelukkig hadden we onze rotsblok Wesley achterin die iets te vaak alles alleen moest opknappen tegen 4 man maar hij hield lekker de deur dicht en we gingen rusten met 1-1.

Na een peptalk in de rust dat we toch wat harder moesten knokken voor de overwinning gingen we er weer voor. (lees hieronder verder)

f4kampioengoed

De 2e helft was de boodschap duidelijk en we gingen met z'n allen er hard tegen aan met mooie akties en veel overspel. Jaymie, Pharrel, Joey en Jaymie kregen allemaal een kans maar kregen de bal er helaas niet in. Robin maakte nog 2 mooie akties vanaf het middenveld waardoor we mooi met 3-1 voor kwamen. Joel en noah hielden het middenveld lekker dicht zodat we de wedstrijd konden uitspelen met een 3-1 overwinning.

We zijn harstikke trots op jullie met het getoonde resultaat dit seizoen. Wat heel knap is voor 1e jaars effies.

We hebben al een toernooi gewonnen maar er volgen er nog 3 om te winnen dus nog even ertegen aan TOPPERS!!!!!