DUNO F4 tegen Escamp gaat op de oude voet verder

15 januari 2011 0:00

F4 - Escamp 5-1, 15 januari 2011
Eindelijk kon er weer worden gevoetbald. De sneeuw is alweer geruime tijd weg. De temperatuur lag ver boven nul, en gelukkig had de griepgolf weinig slachtoffers gemaakt, dus we waren bijna compleet. Alleen Lars ontbrak. Helaas kon dat niet worden gezegd van de tegenstander van vandaag, namelijk Escamp. Zij konden maar 4 man op de been brengen. Aangezien iedereen toch wel heel graag wilde voetballen, werden er twee Duno spelers uitgeleend. In de eerste helft waren dat Floris en Yassine. Onze helden lieten zien, dat ze de wijze lessen van Nathan en Jeffrey nog niet waren verleerd, want er werd gelijk weer prima samen gespeeld. Het was ook niet te merken, dat er nu in een hogere klasse wordt gespeeld, want in de eerste helft werd er een verdiende 3-0 voorsprong genomen (2 keer Julian en 1 keer Levi). Na de pauze werd het team weer enigszins omgegooid. Yassine keerde in zijn eigen team terug, en wel als doelman. Floris ging ook weer voor DUNO spelen, en ditmaal waren Julian en Elian aan de beurt om bij de tegenstander mee te doen. In de tweede helft ging het beter op, en golfde het spel wat meer op en neer. Het gevaar van de kant van Escamp kwam echter voornamelijk van onze jongens. Het werd nog wel 4-0 door Levi, maar daarna slaagde Elian er namens Escamp in om een prima keepende Yassine te verschalken. Vlak voor het einde werd het nog 5-1 door opnieuw Levi, en dit werd dan ook de eindstand. Een goede wedstrijd, en een voorzichtige conclusie kan zijn, datDUNOde wedstrijd ook wel gewonnen zou hebben, als Escamp wel compleet zou zijn geweest. Een mooie start van de tweede helft van de competitie. Als de weersomstandigheden het toelaten, staat volgende week de wedstrijd tegen Tac'90 op het programma. Ruud Nobel