DUNO F4 vecht en wint bij Scheveningen

14 december 2013 0:00

Scheveningen - DUNO F4 1-2, zaterdag 14 december 2013

De F4 heeft een zwaarbevochten overwinning geboekt in en tegen Scheveningen. Het werd 1-2 voor de jongens, die sinds kort getraind worden door Casper (C2). Dat werpt duidelijk zijn vruchten af want zowel aanvallend als verdedigend kwamen de spelertjes goed voor de dag zaterdagochtend.

Goaltjesdief Robin, die onvermoeibaar lijkt, maakte de openingstreffer. Dankzij het goede verdedigende werk van Adiel en Koray hield het team goed stand. Ook het knappe keeperswerk van Dylan viel op en hield het team op de been voor de rust. Toen Scheveningen in de tweede helft de gelijkmaker maakte, werd het flink spannend. Yael, die zoals altijd heel wat kilometers aflegde, kwam dichtbij een goal. Het was uiteindelijk Yassan die de winnende treffer maakte. In de slotfase moest tweede keeper Xander alle zeilen bijzetten om de winst veilig te stellen. Dat lukte en dat was net wat de jongens nodig hadden na een aantal nederlagen op rij.

Ze gaan vol goede moed de winterstop in!