Weer een rustige wedstrijd voor keepers F4

16 oktober 2010 0:00

VCS - DUNO F4 0-7, 16 oktober 2010
Gisteravond regende het nog volop, dus we waren bang dat de wedstrijd van F4 tegen VCS niet door zou gaan.
Gelukkig bleek VCS over een prachtig kunstgrasveld te beschikken. Bovendien brak er een zonnetje door, zodat ook op de andere velden gewoon gevoetbald kon worden.
Wat konden we van VCS verwachten. Ze hadden een keer gewonnen van Remo, en een keer verloren van BMT. Vorig seizoen waren we al een keer bij VCS geweest, en toen hadden we wel wat moeite met de tegenstander.
VCS werd gecoacht door een zeer fanatieke coach. Daar kwam nog bij, dat de scheidsrechter nogal warrig leiding gaf in het veld, wat resulteerde op inworpen midden op het veld, corners die geen corners waren, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Aan onze kant ontbraken Daniel en Lars. Wel waren Floris, Romano, Sven, Sem, Elian, Yassine, Julian en Levi aanwezig.
Als je dit allemaal bij elkaar optelt, terwijl je dit verslagje leest, is dat natuurlijk in tegenspraak met de titel van het stukje. Maar onze helden trokken zich helemaal niets aan van alle moeilijke factoren, want Daniel werd achterin prima vervangen door Sem en Julian, en elke aanval die maar enigszins in de buurt van het doel van DUNO kwam, werd vakkundig onschadelijk gemaakt.
Daarnaast werd er ook als team aangevallen, wat blijkt uit de ruststand (5-0) met maar liefst 5 verschillende doelpuntenmakers. Elian was de eerste die scoorde, daarna scoorden ook Julian, Levi, Yassine en Sem.
In de tweede helft werd het niveau wel iets minder, maar toch vielen er nog twee doelpunten, en wel van Sven en wederom Levi, die vandaag als enige twee keer scoorde. Romano liet zich in de tweede helft in het doel aflossen door Floris. In de eerste helft had hij helemaal niets te doen gehad. Floris werd nog gedwongen tot een redding. Gelukkig lette hij goed op, en bleef de 0 bij de tegenstanders op het scorebord.
Weer een prima overwinning van onze helden. Over twee weken is de wedstrijd tegen RAS, en dan zal duidelijk worden of we de eerste plaats kunnen pakken. Eerst nog maar een paar keer hard trainen, en een 4 tegen 4 toernooitje volgende week.