Kampioenschap DUNO F4 kan nog altijd

28 maart 2012 0:00

Den Hoorn F7 - DUNO F4 0-3 Zo daar gingen onze helden weer lekker vroeg om 9 uur ballen. Iedereen was lekker op tijd op het mooie complex van Den Hoorn. Het zonnetje was er al lekker dus we konden lekker beginnen. De 1e helft bleef het bij 0-0 door een fysiek sterke tegenstander kwamen we er maar moeilijk doorheen. In de rust een peptalk van Rob en mij en de jongens gingen lekker de 2e helft in. We kregen veel kansen in de 2e helft en na 5 minuten stond eindelijk de 0-1 door Robin na een mooie assist op het bord voor ons. Je ziet toch wel dat we elke wedstrijd in de 2e helft conditioneel het beter doen dan de tegenstander want Joost kwam haast niet in gevaar. Wesley,Simon en Noah hielden het achter lekker dicht dus konden de rest Joel, Tim, Jaymie, Robin en Joey zich bezig houden met aanvallen. Na een mooie corner die weggewerkt werd door Den Hoorn kwam de bal bij Joey en die aarzelde geen moment en knalde m er hard in. De derde en laatste goal kwam weer door Robin met een mooie punter schoot hij m erin. Helaas miste Wesley vanuit een corner nog net het goal de bal schampte langs zijn hoofd. De eindstand was 0-3. De laatste wedstrijden komen eraan en we kunnen nog steeds kampioen worden jongens. Blijf luisteren naar de aanwijzingen op de training en tijdens de wedstrijd want we kunnen het. Joey