DUNO F4 haalt weer uit

28 augustus 2010 0:00

Annebeth van de Velde

DUNO - SEV 9-1 (4-0)
Vandaag stond de wedstrijd tegen SEV op het programma. Na een paar dagen van hevige regenval konden we genieten van een beetje zon.
Met een niet geheel fitte selectie (Amir afwezig wegens ziekte, en Sem en Elian met wat klachten) gingen we de strijd aan.
Vlak voor de wedstrijd stonden er aan de overkant een aantal jongens in te spelen, die een stuk groter waren dan onze helden, dus we waren bang voor een zware wedstrijd. Gelukkig waren dat de tegenstanders van de E-jeugd van DUNO. Vlak voor de wedstrijd begon kwamen onze tegenstanders aan, en die waren een stuk kleiner.
Al snel na het eerste fluitsignaal was duidelijk, dat we ook dit keer weer de bovenliggende partij waren. Op één uitval van de tegenstander na, was het eigenlijk alleen DUNO dat aan de bal was.
En hoe? Er werd in de eerste helft geweldig goed gespeeld. De bal ging goed rond van speler naar speler, en steeds werd de vrije man gezocht. Het was dan ook dik verdiend dat het in de pauze 4-0 stond (2 x Julian en 2x Elian).
Na de rust ging DUNO gewoon door met scoren, al moet erbij worden gezegd, dat het samenspel van voor de pauze nu af en toe werd vergeten, en iedereen een doelpuntje wilde meepikken. Dat lukt ook goed, want in de tweede helft werd er nog 5 x gescoord (2 x Yassine, 2 x Elian en 1 x Sven).
De tegenstander wist ook nog 1 x te scoren door onzorgvuldig verdedigen van DUNO, maar 9-1 was een prachtig resultaat. Dit had nog veel hoger kunnen uitpakken, als de paal niet een aantal keer in de weg had gestaan.
Na de strafschoppen werd er door een aantal spelers nog wat aan milieubeheer gedaan, aangezien de sloot achter het veld werd gezuiverd van allerlei materiaal wat er niet thuishoort. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, op velerlei gebied. Dat blijkt maar weer.
Tot volgende week, als de thuiswedstrijd tegen Vuc op het programma staat. Dat wordt een geduchte tegenstander, want daar hadden de tegenstanders van vandaag met 11-1 van verloren.