Superoverwinning Duno F4 tegen DWO

3 november 2012 0:00

DUNO F4 - DWO F10 9 - 0 Onze tegenstander van vandaag was DWO uit Zoetermeer en iedereen was weer vroeg uit de veren voor deze wedstrijd. Iedereen behalve Aman was aanwezig. Het weer zat ons mee en nu de wedstrijd nog. Het begon een beetje gelijk op maar al gauw was daar Isaiah die ervoor zorgde dat het 1-0 werd. Nog geen 5 minuten later kwam Kenan met een mooi schot die de 2-0 maakte.Die kreeg de smaak te pakken. Hij maakte via een mooie slalom door de verdediging van DWO 3-0. De tegenstander had alleen maar het nakijken.Onze vechtersbaas Bruno liet even de tegenstander zien wie hij was door 4-0 te scoren, ondanks dat hij en zijn tegenstander "bijna" geblesseerd waren.Toen floot onze scheids (vader van Kenan) af voor de eerste helft. De tweede helft begon en we moesten geen fouten maken en geconcentreerd blijven spelen.En dat deden onze jongens ook. Wat een team.Daar was hij weer……… 5-0 door Isaiah. En of dat al niet genoeg was kwam Kenan al aan zijn 3e doelpunt 6-0. Jeetje, wat deed iedereen hun best. Er werd ook goed verdedigd door Sem en Guus. Onze Amin, super cool zoals altijd, was ook in supervorm vandaag. Dylan had veel de bal en speelde goed maar kwam toch niet tot een doelpunt. En natuurlijk onze keeper Youness was niet van plan om er ook maar eentje door te laten.En of het nog niet genoeg was scoorde Kenan ook nog eens 7-0. En Isaiah dacht dat kan ik ook nog wel een keertje 8-0.En als laatste 9-0 door Brunoooooooooooooooooo door de benen van de keeper. Die aardige meneer van DUNO die voor ons het scorebord bij hield had pijn in zijn vinger van het drukken op de afstandbediening. Hij kon het allemaal maar net bijhouden.
Toen kwam het eindsignaal van onze scheidrechter. Mooie eindstand 9-0 en dat werd weer gevierd in onze kleedkamer met limonade en chips.Volgende week weer een uitwedstrijd tegen RKAVV met om 8 uur verzamelen. De wedstrijd begint om half 9. Veronique Huisman