Zo, we mogen echt trots zijn op de mannen van DUNO F4

18 januari 2012 0:00

DUNO F4- Haaglandia F6 6-0 Zo daar mochten onze helden weer van start het was de eerste wedstrijd na de winterstop. Begin van de competitie moesten we ook tegen Haaglandia en dat werd een spannende 3-2 overwining. We konden zien dat wij toch veel vooruitgang hadden geboekt. De 1e helft ging we goed van start met een paar mooie aanvallen die helaas niet resulteerde in 3 goals door missers van tim die net de bal miste of niet goed de bal raakte. Wesley en Simon hielden achterin de deur goed dicht mede door het goeie loopvermogen van Robin. Na 10 minuten hing toch de goal in de lucht door moooie aanvallen via joey en joel scoorde wesley 2x raak wat resulteerde in de 2-0 ruststand. De 2e helft gingen we verder waar we gebleven waren we kregen veel ruimte voorin omdat haaglandia wat meer naar voren gingen druukken joost lette goed op achterin en we kwamen met hulp van onze verdedigers wesley,simon en noah niet heel veel in de problemen. Na een flitsende aanval via robin naar joey schoot joey de bal schitterend in 3-0 daarna gingen we lekker verder pharrel hielp goed mee op het middenveld en robin en tim scoorde de 4-0 en de 5-0. Haaglandia gaf de moed niet op en door technische spelers aan hun kant bleef het spannend voor een tegen goal die kwam er gelukkig niet. Door weer een goeie aanval via robin naar tim kon hij samen met wesley doorlopen naar het goal en wes schoot mooi zijn hattrick in. Rob en ik zijn trots op jullie en we gaan lekker verder met de ploeg waar we nu mee bezig zijn. Zaterdag gaan we naar de nr1 toe, HBS. Joey