Nederlaag F4 bij Quick Steps

5 februari 2011 0:00

Quick Steps F2 - DUNO F4 2 - 0

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Quick Steps op het programma. Voor de ouders was het prettig, dat we vandaag pas om 11:15 uur hoefden te spelen. Sven was afwezig in verband met andere sportieve verplichtingen, maar verder was het team compleet. De wind was stormachtig. DUNO speelde de eerste helft met de wind tegen. Het was dan ook moeilijk de bal uit de verdediging weg te krijgen. Het was dan ook voornamelijk Quick Steps die in de aanval ging, en DUNO moest zich beperken tot verdedigen. Aan de kant hoopten we stiekem, dat DUNO tot aan de rust de nul zou kunnen houden, zodat we in de tweede helft zouden kunnen toeslaan met de wind mee. Helaas lukte dit niet, want waar we bang voor waren, gebeurde ook. Uit een corner voor Quick Steps dwarrelde de bal het doel in. Voor de rust gebeurde dit nog een keer, dus we gingen rusten met een 2-0 achterstand. Het enige wat DUNO er tegenover kon stellen, was een flinke dosis werklust, en één goede aanval waarbij Elian en Floris betrokken waren.
Deze achterstand leek overkomelijk en inderdaad gaf de tweede helft het omgekeerde beeld. DUNO ging hartstochtelijk op zoek naar de aansluitingstreffer en Quick Steps werd nu gedwongen te verdedigen. Yassine, die zijn gewone voetbalkleren in de tweede helft verruilde voor het keeperstenue, had weinig te doen, maar was toch belangrijk met zijn verre uittrappen met de wind mee. Echte grote kansen werden er echter niet gecreëerd vooral ook omdat de tegenstander steeds 3 man achterin hield. Helaas dus de tweede nederlaag op rij voor DUNO, en wederom geen doelpunten. We moeten vandaag tevreden zijn met veel inzet, en de complimenten van de scheidsrechter en de coach van de tegenstander, en dat is toch ook wat waard.
Volgende week een nieuwe kans, als onze helden, want dat blijven ze natuurlijk in voor- en tegenspoed, thuis gaan spelen tegen DSO.