DUNO F4 speelt gelijk in ware thriller

11 november 2012 0:00

Rkavv F4- DUNOF4 1 - 1.

Voor dag en dauw naar Leidschendam voor een wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst RKAVV.
Bij de aftrap stelde RKAVV zich in formatie op, dat was wel even wennen voor onze spelers die graag gezellig bij elkaar blijven en daarom waarschijnlijk de trotse lijstaanvoerder zijn.
Over en weer werd er goed gevoetbald het was al snel duidelijk dat er niet veel doelpunten zouden vallen en dat er een harde strijd gestreden moest worden.
Helaas werd de wedstrijd een beetje beïnvloed door weer een scheidsrechter die niet aanvoelt dat we te maken hebben met spelertjes van rond de 8 jaar die het spel nog moeten leren en duidelijkheid en eerlijkheid nodig hebben.
Al snel in de eerste helft kwam RKAVV op een voorsprong waarna Kenan, DUNO mee nam op sleeptouw en zorgde eigen "voetig" voor de 1 - 1. De ouders hadden het niet meer in de tweede helft, het leek er zelfs op dat wij een overwinning zouden kunnen behalen zeker op de manier waarop Youness stond te keepen en niet te vergeten een Guus in topvorm.
We hebben samen met de spelertjes een geweldige wedstrijd meegemaakt wat smaakt naar meer, want dit was een echte thriller.
Wij ouders zijn zo betrokken dat we wel eens vergeten dat de leider bepaalt wie en waar speelt en niet wij, wat niet wegneemt dat we onderling een geweldige band hebben.