Overwinning F4 bij Wilhelmus

27 oktober 2012 0:00

Wilhelmus F10 - DUNO F4 2 - 4 Vandaag moesten we om een mooie tijd spelen, namelijk 13:30 uur, na 2 weken rust te hebben gehad. Nou rust was het niet echt, want er is stevig door getraind. Als 2e geëindigd in de beker was het nu toch wel weer heel spannend om te beginnen. Aman was met vakantie en Guus ging een weekendje weg. Gelukkig was er voor vervanging gezorgd.Pharrell en Julian kwamen ons team versterken. Er waren veel supporters meegereisd van jong tot oud. Papa's en mama's broertjes en zusjes en zelfs opa's en een oma van 82 jaar kwamen aanmoedigen. De wedstrijd begon met een aftrap van de aanvoerder Sem en Isaiah. Wilhelmus begon goed. 1-0 achter in de 10e minuut, jeetje dachten de jongens dat kan toch niet…………maar daar kwam Pharrell in de 15eminuut met een mooi schot …..1-1.De 2 teams waren goed aan elkaar gewaagd en in de eerste helft bleef het dan ook 1-1. Na een teamoverleg van Franklin (lichtelijk aangeslagen door het partijdig fluiten van de scheidsrechter) en Kenrick, gingen onze mannen weer het veld in. Al gauw werd het in de 21e minuut door een super mooie goal van Isaiah 2-1. De scheidsrechter zag dat het voor Wilhelmus de verkeerde kant opging en wist van gekkigheid niet wat die allemaal moest doen voor Wilhelmus om ze naar de overwinning toe te fluiten. Maar toen…. in de 30eminuut een prachtig schot van weer Isaiah gooooaaaaaaaaaaaaaaaal ! 3-1 voor DUNO. De coach van Wilhelmus kreeg het nu toch wel heel benauwd en zag tot zijn verbazing ook nog eens in de 35e minuut een prachtgoal van Kenan.........4-1 voor DUNO.
Na een paar super reddingen van onze vaste keeper Youness werd het toch nog 4-2 ( in de hoeveelste minuut is mij even ontglipt, sorry Ken ) Dit was tevens ook de eindstand. Een hele mooie eerste overwinning van de F4. Na afloop werd er nog even een feestje gehouden in de kleedkamer met chips en chocolade. Bedankt Pharrell en Julian voor het invallen, Pharrell met doelpunt en Julian die heel goed kon verdedigen. Volgende week weer eens een thuiswedstrijd tegen DWO om 08:30 uur. We verzamelen om 08:00 uur. Veronique