Eerste nederlaag voor giganten DUNO F4

28 november 2011 0:00

Wilhelmus F9 –DUNO F44-1, 26 november 2011 Zo daar gingen we met goeie moed naar Wilhelmus. Een schitterend zonnetje op deze mooie zaterdagochtend. Onze gigant Joel was onze enige afwezige. We waren al lekker op het veld toen na 10 minuten eindelijk de tegenstander kwam. ik zag al aan de tegenstander waarom ze eerste stonden want er zaten een paar reuzen bij. Het elftal bleek allemaal 2e jaars f te zijn. De 1e helft ging mooi gelijk op en het ging steeds mooi heen en weer. Voor het goal van Joost kwamen we een paar keer goed weg door goed verdedigen van onze jongens simon,noah en wesley. Na 10 minuten maakte wesley een hele mooie rush en scoorde mooie met links de 0-1. De tegenstanders waren voor sommigen van ons allemaal reuzen maar dat deerde ze niet om er goed en stevig in te gaan. Door goed samenspel van robin,tim,joey en jaymie kregen we in de eerste helft best wel kansen op de voorsprong verder uit te breiden helaas bleef dit uit. De tegenstander werd sterker en sterker en scoorde helaas nog voor rust 2x waardoor het 2-1 werd. Joost maakte nog een mooie redding waardoor het met rust 2-1 bleef. De 2e helft ging van start na een peptalk van opa rob en de jongens gingen volle moed de 2e helft in. Na 5 min bleek toch wel dat het fysiek steeds moeilijker werd en elke aanval die we wilden opzetten werd tegen gehouden. Na een paar mooie rushes van robin en pharrell op het goal van de tegenstander kregen we toch een paar mooie kansen die helaas het doel miste. 10 minuten voor tijd zaten onze jongens er een beetje doorheen door het fysieke geweld van de reuzen. Helaas door 2 goeie aanvallen van wilhelmus werd de uitslag 4-1. De uitlag is iets geflatteerd. Onze jongens hebben gestreden als jonge leeuwen en ik ben heel trots op jullie. Na 17 gewonnen competitiewedstrijden(dit mag ook wel gezegd worden) eens een keer een nederlaag geeft niets we gaan gewoon weer vol goeie moed naar de volgende wedstrijd. joey