Nagekomen: DUNO F5 boekt overwinning tegen ESCAMP F3

19 november 2011 0:00

DUNO F5 - HSV ESCAMP F3 4-0 Wat een geweldige overwinning voor DUNO F5. Het was een prachtige wedstrijd met een goede houding, samenspel en inzet. Heerlijk om te zien en ook nog om met 4-0 te winnen. Al vanaf het begin had DUNO controle over de bal. Het eerste doelpunt werd op de 16e minuut door Baran gescoord. Kort daarna volgde het tweede van Arda. Escamp deed zijn best om enigszins grip te krijgen op de wedstrijd maar de kids van DUNO waren niet meer tegen te houden. Gemakkelijk hadden zij het ook weer niet. De gelijkwaardige tegenpartij wist ook een aantal kansen te creëren maar helaas zonder resultaat. Ruststand 2-0. Na de pauze zette DUNO verder door. De kids wisten hun voorsprong tot het einde van de wedstrijd te behouden. Na 14 minuten scoorde Baran opnieuw een goal. Na een korte toejuiching scoorde Jason het vierde finale doelpunt. Deze overwinning zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder het perfecte keepen van Rowan. Hij heeft geen bal door zijn vingers laten glippen. Nou ja, een keer maar. Gelukkig telde de goal niet mee. Na afloop van de wedstrijd hebben de kinderen hun coaches Iba en ??? beloofd om deze stijl van spelen ook tijdens de training te tonen. Al met al was het een verdiende overwinning en zeker geen Sinterklaas cadeau. Arda, Baran, Jason, Giovanni, Sean, Laura, Morris, Rowan, Sam, en Laura, goed gedaan en ga zo door. Iba