Overwinning voor DUNO F5

27 augustus 2011 0:00

Escamp F3 - DUNO F5 (2-4)

Met allemaal nieuwe spelers dit seizoen in de F5 hadden we vorige week helaas verloren.Alle spelers en speelster gaven vandaag meer dan 100% om niet te verliezen.
We kregen zelfs 2 versterkingen bij het team. Wesley en Morris: Welkom jongens. We begonnen lekker goed te voetballen maar helaas was het Escamp dat de openingstreffer maakte. Niet veel later was het Baran (die aan zijn leider had belooft om er dit seizoen 30 in te schieten) die de gelijkmaker scoorde. Door goed en slim te voetballen werd het al snel 1-2 en weer door Baran. (nog 27 te gaan). De 1 vlak voor rust kwam van Rowan.
In de rust vertelde Iba wat geheime tips aan de kids. Na de rust ging ook Escamp beter voetballen. Gelukkig hadden we Jason de keeper die een aantal ballen eruit had gehaald voor zijn team en zo kon Escamp niet tegenscoren. Met een goede assist van Baran was het Giovanni die de 1-4 hard inschoot. Uiteindelijk was het Escamp die nog een doelpunt mocht maken. Eindstand 2-4 in het voordel van de F5. Jason, Wesley, Morris, Sam, Laura, Rehan, Rowan, Baran en Giovanni, jullie ouders en ik hebben van jullie genoten. Maandag en woensdag allemaal lekker trainen om op zaterdag nog beter te voetballen. Ga allemaal naar de kapper en zorg ervoor dat zaterdag je haar er goed uitziet om een mooie teamfoto te maken.