11 december 2011 0:00

DUNO F5 - RKDEO F12
7-1

Van onze wisselende verslaggever

Den Haag - De laatste wedstrijd voor de winterstop, zou een zeer spannende wedstrijd worden. En dat was het ook. De kansen die DUNO kreeg, zijn goed benut waardoor DUNO uiteindelijk met 7- 1 heeft gewonnen.
De jongens van DUNO F5 hadden er zin in; de laatste wedstrijd wilden ze natuurlijk wonnen. De eerste helft was erg spannend. Baran scoorde het eerste doelpunt. Tot aan de rust bleef het 1 -0 voor DUNO. Ik weet niet wat de trainers tegen de jongens van DUNO hebben gezegd, maar na de rust ging het fantastisch. Het ene doelpunt zat er nog maar net in of de volgende DUNO-speler scoorde al weer. De verslaggever kon het bijna niet meer bij houden wie wanneer scoorde. Morris heeft twee prachtige doelpunten gemaakt, Arda scoorde goed in de hoek, en Jason die ook twee doelpunten heeft gescoord, scoorde zelfs uit een corner.
Gelukkig viel er voor de verdedigers van DUNO en de keeper genoeg te doen. Want de tegenstanders lieten zich niet uit het veld slaan. Laura en Sean hebben goed verdedigd. Rowan heeft een paar keer goed moeten duiken om de bal tegen te houden.
Sam en Giovanni, zonder jullie mooie voorzetten, konden die ballen er lang niet zo makkelijk in. Goed zo.

En nu nog een paar keer trainen en dan wachten tot na de winterstop. We hebben van jullie genoten!

VERSLAG NUMMER 2

Zaterdag 10 december 2011,

Na een inspirerende peptalk van de trainers in de kleedkamer ging Duno F5 bruisend van energie het veld op. Het was spannend, want dit zou de laatste wedstrijd voor de winterstop zijn. Dit was een thuiswedstrijd en de wedstrijd zou 9.00 uur beginnen.
Oei een thuiswedstrijd. Duno had tot nu toe de uitwedstrijden gewonnen, maar een thuiswedstrijd.... Hmmm
Eigenlijk zou ik nu al de uitslag willen schrijven, maar om toch een wedstrijdverslag te schrijven, wachten we nog even.
Duno speelde vandaag een aanvallend spel EN speelde ook goed over! Dit resulteerde uiteindelijk in een regen van doelpunten;
Baran 2 goals Arda 1 goal Jason 1 goal Morris 2 goal
De tegenstander leverde ook nog een bijdrage aan het totaal van 7 DOELPUNTEN!
De eindstand was uiteindelijk 7 - 1! Die ene punt van de tegenpartij, was een vergissinkje, daar hebben we het verder niet over.
Daarna was er nog een leuk feestje in de kleedkamer, want trainer Jeffrey was jarig. Er werd gezongen, gegeten en gezopen (limonade, moeders, gewoon limonade)
O ja, de pot is inmiddels al wat voller na de afgelopen Monsterscores van 4 - 0 en 7 - 1, dus ik ben benieuwd of we binnenkort wat kunnen ondernemen met de F5.