Prachtige overwinning voor de kids van DUNO F5

2 november 2011 0:00

Laakkwartier F7 - DUNO F5 0 - 2

Van onze wisselende verslaggever.
Den Haag - Na een spannende wedstrijd, waarin zowel Laakkwartier als DUNO diverse kansen hebben gehad, kreeg DUNO het voor elkaar om twee keer te scoren. Vol goede moed gingen ze zaterdag 29 oktober naar Laakkwartier. Een beetje zenuwachtig want de spelers van Laakkwartier hadden al een keer van F5 gewonnen. Het weer viel gelukkig mee. Zelfs de ouders hoefden geen dikke winterjassen aan. Ook de kids van DUNO F5 trokken snel hun lange broeken uit om aan de wedstrijd te beginnen. Rowan heeft de eerste helft twee keer moeten duiken om de bal tegen te houden. DUNO had de eerste helft van de wedstrijd ook een paar keer een kans maar het lukte niet om te scoren. De eerste helft bleef dan ook 0-0. Na een heel korte pauze, mochten de kids er weer tegen aan. De goede peptalk van trainer en coach, die ook tijdens de wedstrijd alles hebben gegeven, maakte Sam de eerste treffer. DUNO had daarna de smaak te pakken. Morris, Arda, Jason en Laura hadden bijna gescoord. Dat scheelde echt niet veel. Sean en Giovanni zorgden dat de tegenstanders er bijna niet door konden om te scoren. Baran zorgde er met zijn snelle actie voor een 0-2. Giovanni, Sean, Arda, Laura, Baran, Morris, Rowan, Jason en Sam, bedankt voor de spannende wedstrijd en dat de ouders mooi twee euro moesten dokken. Voor elk doelpunt een euro om binnenkort met het team iets leuks te gaan doen. Zo schiet het lekker op. Goed idee van de vader van Sean. Rehan, hopelijk ben je er volgende week weer bij om te helpen dat die pot met geld snel vol is.