Nagekomen: Ruime overwinning F5 bij Wippolder

16 oktober 2011 0:00

Remko Hayes

Wippolder F11 - DUNO F5 0 - 5
Vol goede moed gingen we zaterdag 1 oktober naar Wippolder. Het weer was heerlijk. De kinderen hadden er super zin in.
Rowan was deze wedstrijd de keeper. Hij stond te popelen om aan de wedstrijd te beginnen. DUNO begon de wedstrijd gelijk goed. We hadden dan ook eindelijk een keer een tegenstander van gelijke grootte. Niet dat dat altijd iets zegt natuurlijk, maar toch!
We kregen genoeg kansen, maar die werden helaas niet allemaal benut. De eerste helft bleef het dan ook 0-0.
Baran opende de score in het begin van de 2e helft. De ouders langs de lijn juichten luidruchtig. Zo die hebben we vast binnen! Rowan, moederziel alleen op eigen helft sprong ook een gat in de lucht. De eerste helft had hij nog niet zoveel te doen gehad, dus dat was op zich een goed teken. Voor de 2-0 tekende ook Baran. Wat speelden ze ook goed over en wat ging het lekker in het veld! Jason had liever de 2e helft willen keepen, maar hij bleef na enige strubbeling toch voetballen. Dit werd beloond met een goal van hem, goed zo 3-0. En daar gingen we weer.
Arda had best wat pech deze wedstrijd. Hij schoot mis, op de paal, de keeper of een speler. Maar uiteindelijk scoorde hij mooi de 4-0. Tjonge, wat was hij blij! En Iba toonde zijn spierballen en tilde hem hoog in de lucht. Het hele team nu al door het dolle heen en de wedstrijd was nog niet voorbij. Jullie bleven goed kijken en overspelen. Rowan leek nog iets te doen te krijgen, maar met Laura in de buurt was het ook snel bekeken voor Wippolder. Morris werd nog even gevloerd voor het doel van de tegenpartij en zag allemaal sterretjes. Met z'n allen stonden bezorgd om hem heen gebogen. Maar hij liet zich niet kennen en ging natuurlijk gewoon door. Uiteindelijk scoorde Baran op de valreep de 5-0. Iedereen keerde blij en tevreden met de overwinning naar huis.
Giovanni, Rehan, Sean, Arda, Laura, Baran, Morris, Rowan, Jason en Sam, goed gedaan hoor! We hebben genoten van jullie spel Zo, dit gevoel pakken ze ons (even) niet meer af!