DUNO JO9-6 wint bij Ras in spannende pot

28 oktober 2017 0:00

RAS JO9-3 - DUNO JO9-6 (3-4)
Omdat er een aantal kindjes niet konden vandaag, zijn er twee invallers bij de JO9-2 van DUNO. Iedereen heeft er weer zin in en staat klaar voor de aftrap.

RAS begint iets sterker dan DUNO. De verdediging houdt zoveel mogelijk tegen. En de keeper doet zijn best. Hierdoor worden aardig wat kansen van RAS tegen gehouden. Desondanks lukt het RAS om voor de eerste time out 2-0 voor te komen. Tijdens de time out wordt er bij DUNO gewisseld. Het spel wordt hervat. DUNO begint feller en dit heeft een doorwerking op alle spelers. Als snel weet DUNO terug te komen met 1-2.
JO9 6 RAS speloverzicht
Na de rust is DUNO gretig op nog meer doelpunten. Dit zie je aan het spel en merk je aan de positieve coaching van de fans. Het harde werken wordt beloond, 2-2. Tweede time out. Wederom een wissel bij DUNO. Ondanks dat DUNO in de aanval blijft probeert RAS ook punten te maken. Deze worden tegen gehouden door de keeper. Door een harde uittrap van de keeper komt de bal bij de spits die deze mooi het doel in schopt. 2-3 voor DUNO! Het spel wordt spannender en gaat gelijk op. Weer een uithaal van de keeper opgevolgd door overspel en BAM...2-4! In de laatste minuten lukt het RAS alsnog een doelpunt te maken, 3-4. Een leuke wedstrijd!