Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zandhappen en vermoeide benen, Beach Soccer blijkt genieten!

Zandhappen en vermoeide benen, Beach Soccer blijkt genieten!

27 februari 2022 21:00

GZ

Het Beach Soccer-toernooi voor de jongste DUNO-jeugd is zaterdag 26 februari een mooi succes geworden. In sporthal Lindoduin hadden circa tachtig DUNO-spelers en veel begeleiders een onvergetelijke dag. Zandhappen en vermoeide benen - hert hoorde er allemaal bij. We genoten ervan. Lees hieronder het verslag. De dag kwam tot stand dankzij de inzet van het DUNO Activiteitenteam.

Zaterdag 26 februari een voetbal vrije dag voor de DUNO JO8 tm JO12 teams….of toch niet??

In ieder geval geen competitie en geen voetbal op de groene (kunst-) grasmat. Vandaag een ochtend Beach Soccer in Lindobeach te Scheveningen.

Bijna 80 kids hebben zich opgegeven. Zo konden er 3 poules met elk 4 of 5 teams gemaakt worden. Ook de teamnamen hadden vooral met de Beach te maken. Denk hierbij aan Aruba, Brazilië etc.

Zand in je mond

Al vanaf het eerste startsein waren de teams fanatiek. Zand of niet - ze gaan ervoor. Ook al krijg je af en toe zand in je mond, oog en waar eigenlijk niet. 

Halverwege kon je merken dat de kinderen vermoeid begonnen te raken. Op zand is het natuurlijk veel zwaarder om te voetballen. Gelukkig kon er tussendoor energie opgedaan worden. Want tussen de wedstrijden door stond de limonade klaar en werden er broodjes knakworst en kaas verzorgd.

Zo rond het spelen van de laatste wedstrijden kwam er weer meer gejuich, want wat is nou leuker om je favoriete team aan te moedigen. Het bleef spannend tot aan de laatste minuut!

Albert Heijn

Ook vandaag heeft Albert Heijn van het de Savornin Lohmanplein weer voor drinken en chipjes gezorgd. Dat smaakt goed na een zanderige wedstrijd.

Na het laatste “fluitsignaal” werd gelijk overgegaan tot de prijsuitreiking. Per poule was er een 1e, 2e, 3e, 4e/5e plek. Iedereen ging met een medaille naar huis. Kleur onbelangrijk want wat was het een leuke en sportieve ochtend!

Een dankwoord aan:
- Lindobeach voor jullie gastvrijheid 
- Albert Heijn bedankt voor het drinken/chips
- Trainers/leiders bedankt voor jullie hulp bij de teams
- Activiteitenteam bedankt voor de organisatie

Meer foto's, video volgen, hieronder vast een paar:

beach2.jpg

beach1.jpg

beach3.jpg
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!