Hoogste jeugdteams gaan onderuit, JO13-3 behaalt reuzenzege

5 november 2016 0:00

De hoogste jeugdteams van DUNO hebben zaterdag 5 november hun wedstrijden verloren. DUNO JO19-1 moest opnieuw een nederlaag slikken, ditmaal was Loosduinen op de valreep met 1-0 te sterk. Ook JO17-1 (foto) verloor, hier was Houtwijk met 3-2 te sterk. Ook DUNO JO15-1 kon het niet bolkwerken: op een uitstekende eerste helft bij Verburch volgde een beduizend mindere tweede helft, met een 5-3 nederlaag tot gevolg. Toch sprak trainer Harry Barbier hier zijn waardering uit voor de geleverde prestatie, tegdn de sterk presterende thuisploeg.

Onze succesformatie JO19-2 moest ditmaal een puntje inleveren: bij Wilhelmus werd het 2-2. JO17-2 komt zondag nog in actie. Ook JO15-2 ging onderuit in het Westland. Verburch bleek hier met 4-2 de sterkste ploeg. JO15-4 moest datzelfde Verburch ook al een overwinning toestaan (1-0). JO13-1 won weer wel, ook hier was Verburch de opponent (4-1). JO13-3 haalde een reuzenoverwinning op Erasmus: 11-0. JO13-4 en REMO behaalden allebei een punt, 4-4. Zie voor veel meer uitslagen het overzicht en stuur vooral je verslag in naar [email protected]