JO19-1 pakt thuis punt tegen Quick, JO19-2 verliest in slotfase

21 januari 2017 0:00

DUNO JO19-1 (foto) heeft zaterdag 21 januari thuis een punt gepakt tegen Quick. Na een 1-0 voorsprong eindigde het op Haagsche Dynamiek in 1-1. JO19-2 stuitte op een verrassend sterk Vredenburch en verloor in extremis met 2-3.

DUNO JO15-1 speelde thuis tegen Sportclub Monster en verloor de wedstrijd in de eerste helft. Bij een 0-3 achterstand halverwege kwam het team van trainer Harry Barbier na rust sterk terug. Het eindigde in 1-3. JO15-2 won met liefst 8-2 van VCS.
JO13-1 verloor met 3-0 van SVH. JO13-2 moest met 2-1 z'n meerdere erkennen in Vredenburch. JO13-4 won met 5-1 van Quick. JO11-3 haalde uit tegen BMT: 8-1. JO11-4 versloeg FC 's-Gravenzande met 5-1. JO11-5 verloor met 7-4 van Semper Altius. JO11-6 versloeg Quick Steps met 2-0.