Vierde plaats voor E-jeugd in regiofinales straatvoetbal

16 april 2011 0:00

Hier een berichtje van de vanavond gespeelde regiofinale 4 tegen 4 straatvoetbal van de E-klasse. Een speciaal initiatief van de KNVB dit seizoen. Namens DUNO kwamen 4 spelers van de E-jeugd in actie, te weten Wouter Storm, Omer Karabulut, Casper Toorians en Tim van Zweden. Zij waren als beste E-spelers vanuit het onderlinge gehouden 4 tegen 4 toernooi op DUNO uitverkoren om de regiofinale te spelen. Deze regiofinale werd gespeeld bij SVC'08. Acht ploegen moesten onderling uitmaken wie de beste was. De winnaar van deze regiofinale gaat de regio Den Haag vertegenwoordigen tijdens de district halve finale op 4 juni a.s. bij Westlandia. De winnaar van dat toernooi speelt de districtsfinale op 11 juni a.s. en de winnaar van dat toernooi speelt dan weer de landelijke finale die gespeeld wordt op 2 juli a.s. op de Dam in Amsterdam.
In de poule eindigde DUNO knap als tweede. De eerste wedstrijd ging helaas verloren met 2 - 6 tegen de latere winnaar Laakkwartier. De 2e wedstrijd (3 - 0) en de 3e wedstrijd (4 - 2) werden gewonnen. Toen volgden de kruisfinales. Na een spannende wedstrijd werd uiteindelijk met 1 - 3 verloren van Barca, de nr. 1 uit de andere poule. Wat resteerde was de troostfinale. Ondanks een voorsprong van 3 - 2 ging deze wedstrijd tegen HVV met 3 - 5 verloren, zodat DUNO als 4e eindigde. Al met al een leuk en leerzaam toernooi, wat prima georganiseerd was door de KNVB. We wensen Laakkwartier de terechte winnaar veel succes in de volgende ronde.