BMT E1- DUNO E1 .....NOS doet verslag?

5 oktober 2013 0:00

BMT E1- DUNO E1 4 - 15 Vandaag de één na laatste wedstrijd van de Bekercompetitie, uit tegen BMT E1. Duno zou dit klusje moeten kunnen klaren omdat BMT laatste staat met 3 punten uit 5 gespeelde wedstrijden. Op speciaal verzoek is de NOS uitgerukt met camera's om deze wedstrijd in beeld te brengen. We zijn met z'n allen wel erg benieuwd wat Henk, vader van Sem nu gefilmd heeft...........waarschijnlijk voor een wedstrijdanalyse á la Jan van Halst :). Nu de wedstrijd. De mist wat net aan het optrekken toen de scheidsrechter floot voor het begin van het duel. Rowan was vandaag de keeper bij de E1. Na 2 minuten spelen kwam uit een pass van Djordi op Sem, het eerste schot en gelijk bracht Sem de stand op 0-1 voor Duno. En kort erna weer een schot van Sem , 0-2 ! Waar gaat dit naartoe.......... Een mooie aktie van Elian die de bal op Djordi passt en Djordi maakt er al 0-3 van. De combi Eian Djordi schijnt te werken want diezelfde Elian passt weer op Djordi en hij schiet de 0-4 is binnen. We hebben pas 10 minuten op de klok staan en Sem, weer uit een pass van Elian knalt naar 0-5. Kort erna komen er 2 mooie reddingen van Rowan. Dit waren ook gelijk de eerste doelpogingen van BMT. Al snel bleek dat Duno E1 een paar maatjes te groot is voor BMT want in de eerste helft vlogen de doelpunten om de oren van de BMT keeper. Een hele harde hoge trap van Issam richting Elian die deze uit de lucht meeneemt en schiet netjes 0-6 in. Uit een hoekschop van Sem kopt Djordi, jawel...en echte kopbal....de 0-7 in. Uit een hard schot van Elian vanaf links, die de bal in de kruising jaagt, wordt de 0-8 gemaakt. Waar is BMT ? .....na 18 minuten "voebulluhh" valt de eerste BMT treffer die hard richting Rowan geschoten wordt, via de lat terugkomt en links in het net belandt. 1-8. Uit de kluts schiet Joël de bal tegen Gino aan en weer een doelpunt voor Duno 1-9. Sem maakt de 1-10, intikkertje uit passje Elian. Levi knalt vlak voor rust in de linkerhoek de 1-11 erin, kort hierna fluit de scheids af voor de rust. Tweede helft begint ...... Uit een mooie opbouwend spelmoment scoort BMT 2-11. Even een minder momentje van Duno, af en toe was BMT ineens met 3 man voorin, zonder veel tegenstand Van Duno. De NOS zal dat ongetwijfeld vastgelegd hebben.......hopelijk ook het schot van Levi die uit een draai de bal als een streep inschiet, 2-12. En de 2-13 door Djordi die de bal vanaf rechts, hoog aangespeeld krijgt van Elian en de bal voor het inknallen heeft. Freddie en Gino waren ook goed op dreef in hun verdedigende akties. Compliment mannen want t waren soms pittige duels. BMT maakt de 3e treffer en Issam schiet voorlangs. Jammer Issam maar even later krijgt Issam het op z 'n heupen en jaagt de bal net over de middenlijn heel hard en hoog in het BMT net, 3-14 ! Elian maakt de 3-15. Rowan heeft z'n werk gedaan en besluit nog voor t einde vd wedstrijd naar een volgende wedstrijd te gaan, de E2 moest tegen de koploper Vredenburch en Rowan is daar heel hard bij nodig. Levi neemt de keeperstaken over. Uiteindelijk wordt de eindstand definitief beslist door een doelpunt van BMT 4-15. Omdat HBS thuis tegen Celeritas 3-3 gespeeld heeft loopt Duno 2 punten in. Volgende week thuis tegen Die Haghe. Op doelsaldo blijft Duno 2e in de bekercompetitie met 12 punten, 47 doelpunten voor en 19 tegen, Quick staat vlak onder Duno met 18 doelpunten voor en 19 tegen. Quick kan ook op evenveel punten komen als Duno, maar gezien het doelsaldo van Duno zal Duno volgende week de 2e plaats moeten kunnen vasthouden, mits er gewonnen wordt mannnuhhhhh !!!!!!! Rob