Overwinning E1 bij Escamp

29 april 2012 0:00

Escamp E1 - DUNO E1 2-4 Vandaag de op papier lastige uitwedstrijd tegen Escamp. Thuis hadden we immers met 9-2 verloren van deze knapen. We speelde weer laat dus iedereen had lekker kunnen uitslapen. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Laakkwartier begonnen we vandaag wel gelijk scherp. Vlak voor de wedstrijd snel nog even Daniek gebeld of zij mee wilde doen want we hadden precies 7 man. Wat ik al zei DUNO zat er direct boven op en daar had Escamp toch wel moeite mee. Het werd een wedstrijd die goed heen en weer ging maar waar de doelpunten eens onze kant uitvielen. Dit kwam mede door het hard werken van iedereen een weer zeer goed keepers werk van Dani. Hij stond weer als een koning in dat doel. Was het eerste doelpunt van ons een beetje een lucky de nadere drie waren van mooie schoonheid. Twee doelpunten heel goed uitgespeeld en een mooi afstand schot. Het was jammer dat we op het laatst vergaten samen te blijven voetballen anders had de uitslag zeker nog hoger uitgevallen. Het was een leuke en ook voor iedereen langs de kant spannende wedstrijd die dik verdiend door DUNO werd gewonnen al probeerde de scheidsrechter hier met 35 minuten in de tweede helft nog wat aan te veranderen. Jongens allemaal kei hard gewerkt. Dani in het doel was weer de koning daar. Kevin na een mindere eerste helft heel goed de tweede helft opgepakt. Calvin is altijd een verrassing, je maakt niet vaak mee dat en speler bij het omkleden al vraagt of hij in de wissel mag en daarna gewoon twee keer scoort. Joey hard werkend en ook weer goed mee opkomend. Daniek zoals we haar kennen schoffelend en glijdend naar iedere bal en soms tegenstander. Youri (nu wel goed) die met zijn kleine beentjes alle gaten probeert dicht te lopen en in bal bezit steeds vaker de voetballende oplossing probeert te vinden. En dan Bradley en Ufuc allebei vandaag zeer gevaarlijk en zeker heel goed samen speelde waar Escamp geen antwoord op had. Op de laatste tien minuten na. Bradley scoorde twee keer en zeker de laatste was een mooi doelpunt. Maar!!!!! hadden jullie ook de laatste 10 minuten goed samen gespeeld hadden we denk ik nog 3 doelpunten kunnen maken. Blijf dus zoeken naar elkaar het maakt niet uit wie de doelpunten maakt maar dat ze gemaakt worden. Het geeft de tegenstander dan ook twee spelers die ze goed in de gaten moeten houden. Dit was een klein min puntje maar voor de rest allebei een heel goede wedstrijd gespeeld net zoals de rest van het team. Deze week is er geen trainen wegens de schoolvakantie en omdat er veel niet zijn. Zaterdag spelen we ook niet. Ik zie jullie dus 7 mei weer op de training dan gaan we ons voorbereiden op de wedstrijd tegen BMT. Harry