E-pupillen beleven een topdag

4 maart 2012 0:00

Je hebt van die zaterdagen die het leuk maken dat je een hobby hebt. Vandaag was het er zo`n een.Om acht uur in de morgen begon deze dag. Spullen ophalen bij DUNO voor de uitwedstrijd van de E2 tegen WIK. Voor de wedstrijd uiteraard een wedstrijd bespreking gehouden met de jongens. De wedstrijd begon en al snel zag ik dat van alles wat we van tevoren hadden besproken niet veel meer overbleef. We gingen dan ook met een 4-0 achterstand stand rusten. In de tweede helft wat spelers op andere posities neer gezet en ineens begon DUNO te voetballen. Wat hebben we een hoop kansen gehad en wat waren we in eens veel beter dan WIK. We hebben mooie aanvallen van ons gezien en begonnen ook te combineren. Het was jammer dat we van de vele kansen in de tweede helft er maar een wisten af te maken. Wel was het weer mooi dat Nils zijn eerste doelpunt in de kleuren van DUNO mocht maken. Een heel leuke tweede helft van DUNO dus iedereen toch met een goed gevoel van het veld af. Weer terug op DUNO bij het eerste staan kijken en ook die hadden er zin in met een prima overwinning 6-0.Om vier uur was het verzamelen voor de E1 en 2 op DUNO waar de moeder van Nils voor iedereen Nasi met Saté had gemaakt. Mensen wat was dit smullen en wat had Nils zijn moeder hier een hoop werk van gemaakt. Heerlijke nasi met lekker gemarineerde saté en daarbij lekker gemaakte zuur. Het was top.Als dessert was er van de oom/neef van Sadi (als ik het goed zeg). Lekkere donuts en Cake. Kon dus niet op vandaag. Als afsluiting dan met zijn allen naar Ado Den Haag waar we na een saaie eerste helft een heel leuke tweede helft hebben gezien. En ook daar weer veel snoepen op de tribunes met de lolly dames. Je zou er bijna suiker van overhouden zo zoet allemaal.Na afloop wedstrijd naar huis en zorgen dat ook alle spelers weer veilig thuis waren. Ik moet zeggen dat bij mij na twee baco cola de ogen niet meer open bleven dus lekker slapen.Ik wil namens de spelers en ouders Nils zijn mamma en de oom/neef van Sadi bedanken voor al het lekkers.We zien jullie weer op de training. Harry