Helaas: DUNO E1 heeft pech bij afronden

30 augustus 2015 0:00

(FC 's-Gravenzande E3-DUNO E1 uitslag 3-1) De eerste bekerwedstrijd van seizoen 15/16 is een feit! Vandaag onze eerste wedstrijd uit tegen FC 's-Gravenzande op een klein halfuurtje rijden. We verzamelen met een groepje bij DUNO, Jort is jarig vandaag dus de moed zit er goed in. We vertrekken in een colonne richting het Westland onderweg werd de colonne steeds kleiner. Maar uiteindelijk waren we er allemaal.

We hadden ook nog tijd voor een warming up en 8:30 begon de wedstrijd. In het begin begonnen de 's-Gravenzanders erg goed en waren dreigend, maar na een paar wissels stond het bij ons ook weer beter. Wat resulteerde in een mooie aanval, die Diego ook fraai afrondde uit een assist van Julian, met een hard schot via onderkant lat: 0-1 voor DUNO. Tot rust veranderde er verder niks.

Na rust gingen beide ploegen op de zelfde toer door. Het was erg spannend met aanvallen over en weer. Helaas voor onze jongens hadden we een beetje pech met het afronden van onze kansen vandaag en onze tegenstanders jammer genoeg niet. Met een frommelgoal kwamen ze langszij en uiteindelijk met twee harde schoten op het doel, gingen zij aan de haal met de winst 3-1.

Jammer jongens maar volgende keer beter!! En als jullie zo blijven voetballen, komen er zeker nog mooie wedstrijden met mooie uitslagen aan! Het spel is goed, het vizier op scherp en gaan met die banaan!!

Ook zag ik alweer mooie foto's langskomen. Klasse Miriam, hier een teamfoto.