E1 laat zien waarvoor het aan het trainen is en wint ruim

11 september 2011 0:00

BMT E1 - DUNO 1 1-4, 10 september 2011

Op zaterdag 10 septembertegen BMT. Na het verlies van de afgelopen week was het weer tijd voor een overwinning. Om negen uur spelen heerlijk weer dus alles was aanwezig voor een leuke wedstrijd.
De eerste helft kon beginnen en al snel was te zien dat DUNO de betere voetballende ploeg was. BMT had een paar spelertje die er fysiek best wel behoorlijk in gingen. Onze jongens hadden daar best wel een beetje moeite mee. Toch kon dit niet voorkomen dat DUNO verdiend met een voorsprong ging rusten. Na de rust was de angst bij ons een beetje weg en hebben we hele mooie doelpunten gezien van onze kant. Het was goed om te zien dat we elkaar ook de goal gunden.

Vandaag heb ik al een beetje gezien waar we met zijn allen voor aan het trainen zijn. Er werd soms heel goed samen gespeeld. De vier doelpunten die we hebben gemaakt waren stuk voor stuk hele mooie aanvallen. Er stond vandaag echt een heel goede groep die met elkaar een goed resultaat wilden neerzetten. Shane in het doel pakte bijna alle ballen. Kevin de leider in de achterhoede die goed werd ondersteund door Joey, Basten en Samuel. (pa Samuel bedankt namens de jongens voor het drinken na afloop wedstrijd). Voorin Ufuc die met zijn stevige lichaam ook fysiek goed mee kon komen en in het belang van het team speelde en ook twee keer scoorde. Bradly die met zijn snelheid vaak niet te grijpen was en ook twee keer scoorde. Calvin die vandaag lekker scherp was en een aantal zeer goede voorzetten gaf. Uit een van deze voorzetten kon Ufuc scoren. Youri die voor het eerst op voetbal zit maar laat zien dat hij dit wel goed kan. Als ik dan toch nog iets van kritiek moet geven we hadden wel met 8-2 kunnen winnen want de kansen waren er. Jongens ik zie jullie maandag weer. Harry